Vill du testa dans Karlstad?

Sugen på att testa dans Karlstad? Då ska du besöka karlstadpoledancing.se. I Karlstad finns nämligen Värmlands första och äldsta poledancingskola. Det gör att du kan testa denna dans Karlstad. Vad är då poledance? En del tänker givetvis på att det inte är en dans Karlstad, men det är det faktiskt. Det är även en effektiv träningsform som även är kul att göra.

 Du arbetar med hela din kropp när du utför denna typ av dans kring en slags stolpe. Stolpen är utgångspunkten, och det sker sedan akrobatik och avancerade övningar kring denna. Denna dans Karlstad passar alla, både tjejer och killar, ung som gammal.

Dansa på annorlunda sätt i Karlstad.

En dans Karlstad som poledance är inte bara att dansa, det är att få total kontroll över din kropp. Du får en effektiv träning för hela kroppen samtidigt som du har superkul. Du som vill boka in denna dans i Karlstad kan besöka karlstadpoledancing.se. När du väl har börjat med denna typ av träning eller dans, så kommer du märka att det är svårt att sluta. Hela tiden lär du dig nya saker och det motiverar dig att fortsätta med nya tricks. 

Så om du är på jakt efter en ny träningsform, så kan detta kanske vara något för dig? Du får inte bara träning, utan även nya vänner som även de älskar denna variant av dans Karlstad. Så vad väntar du på? 

Anmäl dig till en kurs, redan idag och kom igång med poledance du med!

Posted in Dans | Comments Off on Vill du testa dans Karlstad?