När ni behöver sträckmetall

Det kanske är så att ni i ert företag har behov av sträckmetall? Det kan ni hitta hos SPG Metall AB och det på https://spgmetall.se/produkter/strackmetall/. Sträckmetall kan dels vara i metall, men det kan även vara i plast. Det är en komponent som går att använda till flera olika ändamål och saker. Det hela beror på vad du har för material och dimension på det.

Ofta så används detta inom byggindustrin, men det används även inom hjärtkirurgi! När sträckmetallen tillverkas så gör man som så att man stansar slitsar som samtidigt sträcks. Man utvecklade denna metod redan för mer än hundra år sedan. Idag finns detta hos flera företag, varav SPG Metall AB är en av dem.

Använd er av metall som är stansad och sträckt

Ni som behöver sträckmetall kan som sagt besöka https://spgmetall.se/produkter/strackmetall.aspx. På den sidan kan ni läsa mer om detta material. Företaget som har denna produkt erbjuder även en mängd andra produkter så som gångdurk, ramprofiler, svetsade galler, nät, perforerad plåt, gallerdurk och metallduk. Detta företag är en komplett leverantör av olika industriförnödenheter.

Så behöver ni material till er industri så är det troligen att ni hittar det ni behöver hos dem. SPG Metall AB grundades 1977 av Gunnar Ekelund, De är duktiga på vad de gör och de har specialiserat sig på att erbjuda dessa produkter för industrier. Hos dem kan ni få specialtillverkade saker i olika format. Om ni vill veta mer om vad detta företag kan göra för er, besök dem på deras hemsida.

Posted in Industri | Comments Off on När ni behöver sträckmetall